Checklist Horeca
In de arbochecklist voor de Horeca zijn de meest voorkomende risico’s in deze specifieke sector in kaart gebracht. Denk aan werkzaamheden in de bediening, de (spoel)keuken, achter de bar of in een hotel.
In de arbochecklist voor de Horeca zijn de meest voorkomende risico’s in deze specifieke sector in kaart gebracht. Denk aan werkzaamheden in de bediening, de (spoel)keuken, achter de bar of in een hotel.
Na het succes van de snel volgeboekte Dagtraining hebben we besloten om een nieuwe Dagtraining op de agenda te...
Je leest het goed we organiseren dit jaar een extra aanvraagronde van het Nederlands Taalbudget. Vraag ze vandaag nog...
Merk jij dat sommige van je uitzendkrachten zich zorgen maken over hun financiën? De stijgende kosten van het dagelijks...
De Scholingsvouchers van Doorzaam zijn weer beschikbaar. Vanaf 23 september kun jij weer een aanvraag indienen voor een vergoeding...
Doorzaam organiseert in samenwerking met verschillende O&O fondsen een themamiddag over veilig werken met anderstaligen. Op woensdag 6 november...
Houd jij van kletsen? En heb je één uurtje per week tijd? Ga dan online Nederlands kletsen met een...